Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterskor till mottagning och avdelning, Lung- Mag/tarm i Helsingborg

Om tjänsten

Gör skillnad. Varje dag.


Helsingborgs lasarett är ett av Region Skånes fyra akutsjukhus. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Lasarettet är den största hälso- och sjukvårdsproducerande enheten i Nordvästskåne och erbjuder invånarna vård inom de flesta specialiteter. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och helt rökfritt.

Avdelning 45 tillhör Lung- och Gastrosektionen där vi vårdar patienter med både lung- och magtarmssjukdomar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två sjuksköterskor till en kombinerad tjänst med 25 procent tjänstgöring på mottagning och 75 procent på vårdavdelning/mottagning inom Lung- och Mag/tarm i Helsingborg. Hos oss kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du får individuell bredvidgång, stöd i vardagen av handledarutbildad sjuksköterska samt goda utvecklingsmöjligheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, gärna inom liknande specialiteter.

Som person är du ansvarsfull och flexibel. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och ditt engagemang.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sjuksköterska, grundutbildadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras 80-100 %
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Tjänstgöring: natt/dag.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Skånevård Sund, spec. närsjukvård

Ansökan

Referens:
A497769
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a4cebc03-5a72-4070-86ff-573bbba0cd0f&TK=c2a8cd15-a2d8-49f4-a0b6-b29b9204c14e
Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb