Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialistsjuksköterska/sjuksköterska, Dagkirurgiska enheten i Helsingborg

Om tjänsten

Gör skillnad. Varje dag.


På Dagkirurgen vårdas vuxna och barn > 1 år - från samtliga opererande enheter samt endoskopi- och röntgenavdelningen. Operationerna kräver narkos eller någon form av lokalbedövning och en eftervård på 1-6 timmar. Patienterna går hem samma dag.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med pre- och postoperativ vård av dagkirurgiska patienter.

Vi är i en ny fas i på den dagkirurgiska enheten och vi kommer under hösten att göra en nystart i verksamheten. Du kommer att vara en del i teamet som ska arbeta fram en enhet som drivs av goda rutiner och omtanke för varandra våra patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom IVA/Anestesi/Barn är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av postoperativvård och vana av akuta situationer. Du ska klara av att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du har god samarbetsförmåga samt är van vid och trivs med att arbeta i team. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sjuksköterska, grundutbildadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker efter överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Skånevård Sund, kirurgi

Ansökan

Referens:
A497650
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ebd63f4-e98e-4194-9009-c6a292a3fca5&TK=4a6c19ac-1635-4551-96e1-81e17f3f690e
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb