Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska/Distriktssköterska

Om tjänsten

Genom livsviktiga möten och professionell vård inspirerar och leder vi Västra Götalandsregionen till att bli den friskaste regionen i världen. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för människors hälsa och liv?
Bli en del av Närhälsan!
Närhälsan är den offentliga primärvården i Västra Götaland. Vi finns på hundratals platser runt om i Västra Götalandsregionen och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.Om oss: Från och med 20 oktober kommer vi att öppna jourcentral i Uddevalla, Närhälsans alla vårdcentraler i Uddevalla kommun, tillsammans med de privata vårdcentralerna Silentzvägen, Achima och Capio på Orust.

Jourcentralen kommer att vara förlagd centralt i Uddevalla på Södergatan 11, med promenadavstånd från allmänna kommunikationer. Jourcentralen kommer att vara öppen fram till kl 22 på vardagkvällar samt 7 timmar på helgdagar.

Om arbetet: Här kommer vi att ta emot de patienter som hänvisats till oss via 1177 Vårdguiden, och som inte kan vänta tills vårdcentralerna öppnar. Närhälsans Vårdcentraler kommer gemensamt att ansvara för bemanningen. Denna tjänst kommer att ha ett särskilt ansvar för bl a hemskrivning av läkemedel och läkemedelsförråd. För att få till ett bra schema kommer vissa arbetspass att förläggas dagtid på vårdcentral.

Om dig: Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Du ska gilla att arbeta i team och visa ett gott bemötande till både våra patienter och medarbetare.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

Sjuksköterska, medicin och kirurgiVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100% eller enligt överenskommelse. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uddevalla Jourcentral, Uddevalla

Ansökan

Referens:
2015/4177
Webbplats:
https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:73362/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-09-15


Senaste inkomna jobb