Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska natt, 87,5 %

Om tjänsten

Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld.


Hemsjukvården består av distriktsköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster samt dagvård. Enheten har ca 85 tillsvidareanställda som jobbar över hela området.
Vi förstärker nu vår bemanning inom hemsjukvårdens sjuksköterskeorganisation jourtid. Jourorganisationen arbetar inom hela kommunen kväll, helg och natt. Man ger stöd till patienter i såväl ordinärt som särskilt boende.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att tjänstgöra natt inom kommunsjukvårdens jourorganisation. I arbetet ansvarar du för hälso- och sjukvård upp till sjuksköterskenivå och samverkar främst med läkare från primärvården. Även samverkan med landstingets psykiatri ingår.
Din uppgift är att ge stöd till de brukare som omfattas av den kommunala hemsjukvården inom ordinärt och särskilt boende.
I arbetet ingår även att stödja personalgruppen i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsfrågor. Ansvara för delegering av arbetsuppgifter till personal.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från öppen hälso- och sjukvård.
Vi ser gärna att du har en längre erfarenhet som sjuksköterska. Erfarenhet från arbete inom psykiatrisk sjukvård är meriterande.

ÖVRIGT
Körkort är ett krav.

Inom kommunsjukvården arbetar vi med individuella ansvarsområden för utveckling av verksamheten. Du har som sjuksköterska ensam eler tillsammans med kollegor ansvar för ett område där du/ni står för en spetskompetens inom organisationen. Detta innebär att sprida kunskap till övriga i organisationen inom detta område.

Sjuksköterska, medicin och kirurgiVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. 87,5%, natt Schema. Tjänsten innebär tjänstgöring natt. Eventuellt kan rotationstjänstgöring bli aktuell.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2016-10-01 eller enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön Lön enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Motala kommun, Hemsjukvård

Ansökan

Referens:
SoF 29/15
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=de90994b-fd9f-49b2-941f-916dfcfd3d56&TK=a130479f-b520-41a2-841d-561b81f9a34e
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb