Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska, allmänpsykiatriska slutenvården, avd 44

Om tjänsten

I psykiatrihuset vid Centralsjukhuset i Karlstad finns länets allmänpsykiatriska slutenvård. I huset finns även länsgemensam öppenvård och forsknings- och utvecklingsenhet. Allmänpsykiatrisk slutenvård består av en akutpsykiatrisk mottagning och sex vårdavdelningar där differentierad vård för olika diagnosgrupper erbjuds.
Läs mer på vår webbsida


ARBETSUPPGIFTER
Avdelning 44 – Avdelning för främst förstämning och ångest sjukdomar,

Sjuksköterskor, skötare och läkare arbetar i grupper tillsammans med patient och närstående och arbetsmodellen patientnärmre vård tillämpas. Arbetsterapeuter och socialpedagoger är knutna till vårdavdelningarna.

Det är viktigt för oss att patienter och närstående är delaktiga i vården. Vårdplanerna med mål, åtgärder och resultat är en viktig grund i det praktiska omvårdnadsarbetet. Den psykiatriska omvårdnaden har en central roll i sjuksköterskans och avdelningens arbete. Vi samverkar internt och externt med psykiatrisk öppenvård och socialtjänst för att skapa välfungerande vårdkedjor och en hög kvalitet på våra insatser. Som sjuksköterska kommer du att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och att arbetsleda och stödja medarbetare i omvårdnadsarbetet.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter och god arbetsgemenskap där olika yrkeskategorier finns representerade och har ett väl fungerande samarbete.


KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad sjuksköterska och gärna med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenheter från omvårdnadsarbete med psykiatriska patienter och specialistutbildning inom psykiatri är meriterande.
Du är ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du vill utvecklas i din profession och vill vara med och bidra till att den psykiatriska omvårdnaden.

ÖVRIGT
Inför anställning i division psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister.

Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Sjuksköterska, psykiatrisk vårdVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. mixtjänst dag/natt
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Värmland, Psykiatriska slutenvården

Ansökan

Referens:
Dnr CSK/152403.
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6bed95ee-fb7f-4772-9b65-321eaf15d369&TK=b10fdcd4-ab98-46ca-af94-ea1aa9f65a22
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb