Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska

Om tjänsten

Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud.

Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många.ARBETSUPPGIFTER
Är du psykiatrisjuksköterska? Då kanske det är dig vi söker

Som psykiatrisjuksköterska ska du bedöma den enskildes behov av stöd, vård och behandling samt ge råd och stöd till enskilda, personal och närstående. Du gör medicinska och psykiatriska bedömningar om insatser, samordnar och stödjer de insatser som planeras för att den enskilde ska få en fungerande vardag och på sikt leva ett självständigt liv.

I arbetsuppgifterna ingår att delegera samt att ge råd och handledning och verka för att all personal är uppdaterad på utveckling inom området. Du har ett nära samarbeta med samtliga professioner internt och externt. I ansvarsområdet ingår bland annat också vårdplanering och dokumentation. Du ska initiera och samordna stödinsatser för människor med psykisk ohälsa.KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet och specialistutbildning i psykiatri eller vidareutbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift
• i dialogen med den enskilde, anhöriga och myndigheter
• och du har god datorvana. Detta krävs eftersom att all dokumentation sker i vårt IT-stöd Medidoc.

För tjänsten krävs körkort och god körvana. Tillgång till tjänstebil finns.

Som person är du noggrann, strukturerad och ser lösningar i stället för problem. Du trivs i din yrkesroll och har ett professionellt och gott bemötande, Du har ett utpräglat patientfokus och en god förmåga att samarbeta kring patientens behov med övriga i ditt team.

Förutom att du är legitimerad psykiatrisjuksköterska med adekvat vidareutbildning, skall du ha kompetens att fortsätta utveckla den kommunala psykiatrin. Erfarenhet från LSS-verksamhet och handledarutbildning ses som en merit.
Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.
Värdegrund såsom öppenhet, respekt och professionalitet är av vikt.ÖVRIGT
• Urval och intervjuer kommer att påbörjas löpande innan sista ansökningsdag.
• Inför rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför inte bli kontaktade av rekryterings- och annonsförsäljare.

Sjuksköterska, psykiatrisk vårdVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2015-10-15 eller enligt överenskommelse.

.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborg, SDF Majorna-Linné

Ansökan

Referens:
A494737
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=69938965-5731-4fc6-860f-d4efaf3a0820&TK=3cbe0a0a-de49-4992-8bc6-5c67269c8666
Sista ansökningsdag:
2015-09-20


Senaste inkomna jobb