Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Sömnadsteknisk specialist i Jönköping
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sömnadsteknisk specialist

Om tjänsten

VSM Group AB i Huskvarna är ett företag i SVP koncernen med ca 100 anställda. Vi har huvudansvar för koncernens produktutveckling och globala marknadsföring av hemsymaskiner och tillbehör som ger konsumenter världen över möjlighet att uppleva glädjen med kreativ sömnad. Produkterna säljs under de globalt ledande varumärkena SINGER®, HUSQVARNA VIKING® och PFAFF®.

Efter bilar är symaskiner bland de mest komplexa konsumentprodukter som utvecklas i Sverige. På vår utvecklingsenhet i Huskvarna är vi bland de främsta i världen när det gäller teknikutvecklingen av symaskiner för konsumentmarknaden. Dessa moderna sy- och brodermaskiner innehåller avancerad finmekanik som via stegmotorer och elektronik styrs av en komplex programvara.

Koncernens produktutveckling leds från Huskvarna där vi har en produktutvecklingsavdelning bestående av ca 70 personer. Vår projektportfölj har de senaste åren vuxit alltmer och vi driver nu produktutvecklingsprojekt för koncernens tre varumärken, utöver alla eftermarknadsprodukter som erbjuds parallellt, och behöver därför förstärka med ytterligare medarbetare. Du kommer att ingå i vår grupp benämnd "Sewing Technology and Usability" som idag består av 3 personer. Som sömnadsteknisk specialist är du delaktig under hela utvecklingskedjan från kreativ idé till analys och verifiering.

Vi söker nu Dig som vill arbeta med söm- och broderiutveckling, test och utveckling av nya funktioner och tillbehör i våra nuvarande och kommande produktutvecklingsprojekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Delta i nyutveckling av symaskiner och tillbehör genom att framföra egna användarsynpunkter och bidra med specialistkompetens kring handhavande.
- Verifiera nya konstruktionslösningar, sömnadstillbehör, sömmar och broderier ur sömnadstekniskt- och användarperspektiv samt att dokumentera testresultat.
- Arbeta med sömdatabas; bygga nya och editera existerande sömmar för nya symaskiner.
- Utveckla innovativa sömnadstekniklösningar och tillbehör utifrån såväl kundönskemål/-förslag som egna idéer.

Dina egenskaper:
- Ansvarsfull, självgående och med hög kreativ förmåga.
- Strukturerad, analytisk och noggrann.
- Förmåga att åskådliggöra och realisera nya idéer.
- Behärskar engelska i tal och skrift.
- Goda kunskaper i Officepaketet.
- Arbetet bedrivs såväl individuellt som i team. Initiativ- och samarbetsförmåga är därför viktiga egenskaper.

Kvalifikationer:
- Du har ett brinnande intresse för sömnad och besitter en hög kompetens inom sömnadsområdet.
- Vi ser gärna att du har högskolekompetens inom textilteknik eller att du är utbildad skräddare.

Varaktighet/Tjänstens omfattning
Visstidsanställning 6 mån, tillträde omgående.

AteljésömmerskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
VSM Group AB
Hemsida:
www.svpworldwide.com

Ansökan

E-postadress:
petra.rommedahl@europe.svpworldwide.com
Sista ansökningsdag:
2013-05-27
Övrigt:
Märk din ansökan "Sömnadsteknisk specialist"


Senaste inkomna jobb