Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Hotellvärd/värdinna

Om tjänsten

Hotell Sköna Rum är ett boutique hotell som drivs av värdparet Claudia och Bart Muller i centrala Uddevalla nära järnvägsstationen. Vi har 30 individuellt inredda rum, en restaurang samt en liten presentbutik.

Vi söker nu ny servicestjärna med gedigen yrkesvana inom hotellbranschen till vårt team.

Som hotellvärd/värdinna är du ansvarig för beredning samt servering av vår frukostbuffé, receptionen samt städning av köket och restaurangen. När vi har mycket att göra samt under vissa helger ska du också hjälpa till med städ av rum och andra inom hotellet förekommande arbetsuppgifter.

Som person tycker du om att synas och har en positiv utstrålning. Du är passionerad kring ditt yrke och visar genuin omtanke och ett gott värdskap. Du är flexibel, prestigelös, lösningsfokuserad och du ser värdet i att de små detaljerna blir rätt. Du trivs både med att arbeta i grupp och ensam under eget ansvar.

I vår reception innefattar tjänsten, förutom klassiska receptionsuppgifter såsom in och ut checkning, även bokning, fakturering, provisionshantering etc. Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetstiderna är schemalagda. Du ska kunna börja arbeta kl 6:00 på morgonen, samt jobba kvällar och helger.

Tjänsten är till en början på 50% av heltid med goda möjligheter till en högre anställningsgrad. Efter 6 månaders provanställning övergår anställningen till en tillsvidare tjänst. Tillträde snarast.

Är du den vi söker? Skicka i så fall en komplett ansökan med ett personligt brev, samt CV med bild till claudia@hotellskonarum.se . Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar per telefon.

Hotellvärd/HotellvärdinnaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
50% av deltid
Lön:
Sköna Rum i Uddevalla AB har tecknad kollektivavtal med Hotell-och Restaurangfacket HRF.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sköna Rum i Uddevalla AB
Hemsida:
http://www.hotellskonarum.se

Ansökan

E-postadress:
claudia@hotellskonarum.se
Sista ansökningsdag:
2015-09-20


Senaste inkomna jobb