Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Montör

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en montör inom fordonsteknik. Vår kund är belägen i norra Stockholm och är i ett spännande expansionsläge som nu behöver utöka sin personalstyrka.

Dina arbetsuppgifter 
Arbetsuppgifterna är montering av finmekanik i små volymer. Som montör kommer du bland annat arbeta med intrimning och testning i produktionen.  

Din bakgrund 
Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande och har hunnit skaffa dig erfarenhet av montering. Då tillverkningen är manuell med hjälp av flertalet maskiner är det positivt om du det har sinne för teknik och är praktiskt lagd. Du bör obehindrat kunna utrycka dig och förstå svenska i tal och skrift, samt ha en viss baskunskap i engelska.

Dina egenskaper
Som person är du ansvarstagande och noggrann och jobbbar lika bra enskilt som i grupp. Du är lugn och metodisk till ditt arbetssätt och vill gärna ta egna initiativ samt ta för dig av de möjligheter som dyker upp. Du är framåt och inte rädd för att dela med dig av kunskap och information till dina kollegor. Du kommer ingå i ett av fem team vi har inom monteringen. Därför ser vi att du har lätt för att arbeta i grupp.  

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Stigedahl på tel: 072 - 988 90 49

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Randstad är ett världsledande bemannings- och rekryteringsföretag och få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. 

Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.

FordonsmontörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt avtal
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Randstad AB Stockholm
Hemsida:
http://www.randstad.se

Ansökan

Webbplats:
https://randstad.easycruit.com/vacancy/application/1295956/5192?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2014-12-05


Senaste inkomna jobb