Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Gjutare med erfarenhet av Aluminium

Om tjänsten

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Arbetsbeskrivning
Vi söker pressgjutare till vår uthyrningsverksamhet. Du kommer att jobba som gjutare på en industri där den huvudsakliga arbetsuppgiften blir att arbeta med gjutning i Aluminium i gipsformar. Arbetstiden är dagtid och detta uppdrag sträcker sig i första hand fram till nyår och sedan med goda chanser till anställning hos kund.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av gjuteriarbete med Aluminium. Eller dig med kunskap om processen. Som person är du flexibel, noggrann och ansvarstagande. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Tjänsten kommer att tillsättas löpande. För mer information kontakta Freddy Danell 072-5292986 eller e-post fdanel@manpower.se

GjutareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Industri & Logistik Huvudkontor

Ansökan

Webbplats:
https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/B38BB371-5D46-4791-B3C4-02B8D969AA80
Sista ansökningsdag:
2015-10-12


Senaste inkomna jobb