Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker dig som vill arbeta extra vid sidan av studierna

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Vår kund finns i Växjöområdet och behöver förstärkning på förmiddagar och eftermiddagar/kvällar, såväl vardag som vissa helger. Kundföretaget erbjuder ett öppet och trevligt arbetsklimat där du som konsult ingår i en större arbetsgrupp med motiverade medarbetare.

Som medarbetare hos vår kund arbetar du främst med enklare lager- och produktionsuppgifter, vanligtvis i team om 2-4 personer. Ni samarbetar för att skapa en god effektivitet och göra ett kvalitetssäkrat arbete. Arbetsuppgifterna är främst av manuell karaktär, vissa uppgifter kan innefatta truckkörning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Din profil

Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du har någon form av lager- eller produktionserfarenhet, truckerfarenhet är meriterande, dock inget krav. Du gillar att arbeta i team och har en positiv inställning till arbetslivet och dina medarbetare. Vidare är du en arbetsvillig, pålitlig och social person som har lätt för att lära och trivs med att arbeta i ett något högre tempo.

Du har möjlighet att arbeta extra såväl förmiddagar som eftermiddagar, helger är meriterande. Truckkort för A samt B1-4 är även det meriterande. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil för ökad flexibilitet.

Är du redo att fylla på ditt schema med lite jobb? Hör då gärna av dig till oss med en ansökan, vi svarar gärna på frågor via mail och telefon!

Start: Omgående
Arbetsplats: Växjö
Arbetstid/omfattning: Deltid
Lön: Enligt avtal

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag.

PackareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Maxkompetens Konsult AB
Hemsida:
http://www.maxkompetens.se

Ansökan

Referens:
3014
Webbplats:
http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=3014
Sista ansökningsdag:
2014-12-14
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb