Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Extrapersonal som maskinbiträde

Om tjänsten

Reklamservice i Halmstad AB är ett expansivt företag som har specialiserat oss på efterbehandling i den grafiska branschen. Vi förser våra kunder med högkvalitativa produkter inom inplastning, kuvertering, adressering/printning och falsning. Reklamservice har en av Nordens största och modernaste maskinparker för inplastning och kuvertering av trycksaker. Våra höga kvalitetskrav borgar för säkra individanpassade utskick med en hög leveranssäkerhet.

Vi söker nu maskinbiträde för, i första hand, deltidsarbete (minimum 8 timmar men stor möjlighet till arbete upp till heltid utifrån de behov vi har) under hösten med start omgående. Viktiga egenskaper som du behöver inneha är:

- Hög stressnivå och kunna arbeta under högt tempo.
- Ha viljan att lära dig arbetet från grunden.
- Ett stort engagemang.
- Vara driven av att prestera och nå uppsatta mål.

Som person bör du vara lyhörd, ha lätt för att lära och snabbt kunna ta in ny information. Du ska även vara social och tycka om att arbeta i team. Andra kvalifikationer som vi värdesätter är noggrannhet, kunna arbeta efter givna instruktioner och ha ett stort sinne för ordning och reda.

KuvertmaskinskötareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid/Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
REKLAMSERVICE I HALMSTAD AKTIEBOLAG
Hemsida:
http://www.rsh.se

Ansökan

E-postadress:
ansokan@rsh.se


Senaste inkomna jobb