Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Maskinoperatör på heltid sökes med start omgående!





Om tjänsten

Maskinoperatör
För kunds räkning söker vi nu en maskinoperatör för ett spännande uppdrag inom plastindustrin. Vi söker dig som är noggrann och har hög kvalitetsmedvetenhet och kan börja jobba omgående. Är du den vi letar efter? Sök då tjänsten redan idag!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Proffice, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Proffice Industrial & Logistics

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Start omgående!

För information: Kim Amprazis kim.amprazis@proffice.se

Kvalifikationer:

Du som söker bör ha en för tjänsten passande utbildning, exempelvis certifierad CNC-operatör. Som person är du punktlig, noggrann, strukturerad och ordningsam. Du är van att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt men också i grupp och har lätt att samarbete med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Proffice och våra kunder förväntar sig att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Du är ambassadör för Proffice och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga?

Organisations-/företagsbeskrivning:

Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult är du anställd av Proffice och jobbar ute hos någon av våra kunder. Ett uppdrag kan vara allt ifrån några timmar till flera år, beroende på kundens behov och din kompetens. Arbetstiderna varierar utifrån våra kunders behov och de kan ha verksamhet dygnet runt, veckans alla dagar.

Hos Proffice har du samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Ett arbete på Proffice innebär en mängd karriärmöjligheter, möten med olika företagskulturer och erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.

Plastmaskinoperatör







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Industrial & Logistic AB

Ansökan

Referens:
200806566
Webbplats:
https://www.proffice.com/JobPageRedirect.ashx?Reference=200806566&Jobsite=AMS&Brand=ProfficeSE
Sista ansökningsdag:
2015-11-29


Senaste inkomna jobb