Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studerande produkttestare sökes till globalt företag i Lund!

Om tjänsten

Studerar du på minst 50% och vill passa på att skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet redan under studietiden? Då är du kanske den vi söker!

Vi söker nu för kunds räkning personal till ett globalt företag i Lund. Du kommer i tjänsten att arbeta extra på företagets produktionsavdelning. Du kommer att vara anställd som konsult på StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag.

Arbetsuppgifterna består bland annat av;
- kontroll av företagets produkter
- enklare monteringsarbete
- packning av produkterna

Arbetstiderna är måndag-fredag kl 07.00-16.00. Vi arbetar både med schemaläggning vecka för vecka, och med att man rings in med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro. Därför är det viktigt att du som söker är flexibel och har ett flexibelt schema i skolan. För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar/vecka.

Arbetet beräknas starta omgående och inleds med en introduktion på 10 arbetsdagar under 3 veckor. Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extraarbete.

Din profil
Du som söker är aktiv student och har minst 1,5 år kvar på dina studier. Du ska kunna vara tillgänglig för att jobba minst 2 pass per vecka under terminstid.

Erfarenhet av liknande arbete är inget krav, men om du har erfarenhet av att ha arbetat i produktion är det meriterande.

Du som person är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta självständigt. Om du har ett tekniskt intresse ses detta som en merit.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag via www.studentconsulting.se Vi arbetar löpande med urval och intervjuer

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Montör, el- och teleutrustningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Studerande
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/malmo/studerande-produkttestare-sokes-till-globalt-foretag-i-lund/24106/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job24106
Sista ansökningsdag:
2014-12-24


Senaste inkomna jobb