Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Rörsvetsare TIG med licens

Om tjänsten

Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i bemanningsfrågor.


Om kunden

Kundföretaget är ledande på service och reparation inom större industrier, så som pappersbruk och liknande.
Exempel på vanliga jobb.
• Rörsvetsning
• Balkkonstruktioner
• Reparations svetsning
• HårdsvetsningDina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med rörsvetsning med främst TIG i vitt/svart material. Arbetet är självständigt och du arbetar efter ritning. Kundkraven är höga vad gäller ytfinhet, hållfasthet och när du är ute på montage har du kundkontakter och är företagets representant utåt.

Din profil

För att vara aktuell för det här uppdraget har du giltiga svetslicenser för TIG, svetsarprövningar enligt EN 287. Du kommer arbeta med reparationer och nya rördragningar. Du har giltigt Heta arbeten certifikat samt gärna även SSG-Entré. Licenserna laddar du upp på hemsidan i samband med din ansökan. Meriterande om du har mobil arbetsplattform (saxlift), truck- och traverskort.

Vi ser gärna att du har gått industriprogrammet eller liknande samt att du är meriterad inom svetsning av ovannämnd typ. Referenserna tar du med i ditt CV.

Då tjänsten innebär en hel del kundkontakter ser vi gärna att du är utåtriktad och social samt bra på att samarbeta och van att arbeta efter tidsschema för rörsvetsning. Du är bra på att själv avhjälpa enklare driftstörningar på svetsutrustning och har stora kunskaper i hur en svets fungerar.

Krav på körkort B

Det är kort tillsättningstid på denna tjänst och vi tillämpar löpande urval. Använd länk nedan när du söker tjänsten och ladda upp ditt CV och personliga brev samt dina svetslicenser.

Svetsare, manuellVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Industrisupport Värmland AB
Hemsida:
http://www.industrisupport.com/

Ansökan

Referens:
664
Webbplats:
http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=664
Sista ansökningsdag:
2015-09-13
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb