Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bilskadereglerare till Tage Rejmes Bil AB

Om tjänsten

Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Tage Rejmes i Linköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB, ett av landets största privatägda bilhandelsföretag.

Tage Rejmes i Linköping Bil AB säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz Biluthyrning. Företaget har ca 130 anställda och finns representerat i Linköping, Mjölby och Åtvidaberg.

Beskrivning

Vår kund Rejmes söker en ersättare då nuvarande bilskadereglerare efter många år i företaget lämnar sin anställning för pension.

Som bilskadereglerare kommer du huvudsakligen arbeta med försäkringsärenden för skadade bilar men  även bedömning och dokumentation av garantiärenden som skall repareras i verkstaden. Du blir länken mellan försäkringsbolag, kund och verkstadspersonal samt representant gentemot generalagenten. Du kommer att göra kalkyler i Cabas för att därigenom beräkna tids- och materialåtgång samt ge kostnadsförslag.

Vi söker dig som har god erfarenhet inom bilplåtskador. Arbetet innebär många olika kontakter varför du bör vara social, kunna kommunicera i både tal och skrift, vara strukturerad och administrativt lagd. Vidare bör du vara serviceinriktad, ha ett gott affärssinne och erfarenhet av att göra kalkyler. Troligen har du erfarenhet av att arbeta i  Cabas och andra datasystem.

Vi söker dig som vill och kan axla en spännande och utmanande roll som bilskadereglerare hos Rejmes i Linköping.

Utöver Volvo, Renault och Dacia arbetar Rejmes skadeverkstad med spännande många flera etablerade bilmärken. Du erbjuds en spännande tjänst i ett attraktivt och etablerat företag.

I denna rekrytering samarbetar Rejmes med Q Bemanning & Rekrytering AB, Åsa Gustafsson. Din ansökan skickar du genom att söka tjänsten via www.qbemanning.se /lediga jobb senast 20150131

Välkommen med din ansökan!

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Våren 2015
tillsvidareanställning
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Q Bemanning & Rekrytering AB

Ansökan

Referens:
2014/233
Webbplats:
http://qbemanning.mynetworkglobal.com/what:login/jobID:47928/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-01-31


Senaste inkomna jobb