Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

CNC-operatör för omgående start

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi omgående två operatörer med någon form av industribakgrund, gärna mot CNC-bearbetning eller stansning/pressning.

Ute hos vår kund kommer du i första hand att fungera som maskinoperatör där du både avsynar och kontrollerar bitar. Är du tekniskt intresserad kan tjänsten på sikt komma att innefatta både att ställa och programmera CNC-maskiner. Utöver CNC-bearbetning kommer du även att arbeta med stansning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag i Uppvidinge Kommun.

Din profil

Vi söker dig som har industriutbildning på minst gymnasienivå. Utöver detta ser vi gärna att du har arbetat i en tillverkningsindustri, med fördel som CNC- eller annan maskinoperatör. Du har god materialkunskap samt har du lätt för att lära. Du gillar att arbeta i team och har ett stort intresse för maskiner och processer.

Vidare är du nyfiken och ansvarsfull samt arbetar du med en hög noggrannhet och god kvalitet. Du har möjlighet att arbeta 2-skift och vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil.
Truckkort är meriterande, likaså om du har utbildning på travers och/eller säkra lyft.

Start: Omgående
Arbetsplats: Uppvidinge.
Arbetstid/omfattning: Heltid, 2-skift.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Maxkompetens startade 2003 och har kontor på sex orter i Sverige. Vi är ett av Sveriges ledande företag för uthyrning av studenter och akademiker och har en stor del av vår verksamhet riktad mot teknik och industri. Vi tillsätter årligen över 1 000 jobb och har ca 250 konsulter ute på uppdrag varje dag

CNC-operatör/FMS-operatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Maxkompetens Konsult AB
Hemsida:
http://www.maxkompetens.se

Ansökan

Referens:
3822
Webbplats:
http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=3822
Sista ansökningsdag:
2015-09-01
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb