Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

CNC-operatör

Om tjänsten

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag av Dagens Industri. Det är med glädje vi kan meddela att Söder & Co har blivit utnämnt till Gasellföretag 2013.

Om företaget


Som CNC-operatör arbetar du med tillverkning av detaljer. Du ansvarar för kvalité, ordning och reda samt förebyggande underhåll inom det egna arbetsområdet. Vår kund arbetar med att ständigt förbättra arbetsmetoderna samt arbetssätt. Arbetstiderna är 2-skift, 3-skift alternativt 5-skift samt att kontinuerligt nattarbete kan förekomma.

Din bakgrund
Du har gymnasial utbildning med inriktning mot industriell tillverkning, eftergymnasial utbildning inom CNC-teknik eller motsvarande praktisk erfarenhet av verkstadsindustri. Du har ett genuint tekniskt intresse och gärna tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du har ett öga för detaljer och stor förmåga att övervaka ett antal maskiner samtidigt. Du gillar att arbeta under givna instruktioner och i ett högt tempo.

Du som söker har ett stort engagemang och är noggrann i ditt arbete. Du har en positiv inställning och ett högt engagemang. Arbetet bedrivs oftast i lag och vi värdesätter din goda samarbetsförmåga högt. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och att du har lätt för att ta egna initiativ.

Som medarbetare på Söder & Co får du möjlighet att skaffa bred erfarenhet, rikt kontaktnät samt arbete på populära företag som ofta är marknadsledande inom sitt segment.

Intresserad? Ansök redan idag då tjänsten kommer att tillsättas löpande!

Ansökan endast via www.soderco.se

CNC-operatör/FMS-operatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
S&C Bemanning i Vårgårda AB
Hemsida:
http://www.soderco.se/

Ansökan

Referens:
1254
Webbplats:
http://soderco.se/jobb/visa?jaid=1254
Sista ansökningsdag:
2015-09-30
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb