Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren CNC-svarvare söker omgående!

Om tjänsten

CNC-svarvare
Proffice söker en självgående CNC-operatör med erfarenhet inom svarv för uppdrag hos Furhoffs.


AB Furhoffs Rostfria i Skövde är ett verkstadsföretag som tillverkar produkter av rostfritt stål, bland annat diskbänkar, golvbrunnar och kundanpassade speciallösningar. Fabrik och huvudkontor ligger i Skövde, där utveckling och tillverkningen sker.Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ställa, rigga, byta verktyg och kontrollmäta slutprodukten. Du kommer att arbeta med en CNC-svarv och programmera från grunden i Fanuc styrsystem efter ritningar. Arbetet sker i kundens mekaniska verkstad där skärande bearbetning samt byggnationer av fixturer och verktyg förekommer.Arbetstiderna kommer att vara 2-skift. Det är stora krav på noggrannhet och egen initiativförmåga.Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Proffice, men arbeta ute hos en av våra kunder med möjlighet till anställning hos kund.

Uppdragsgivare: Proffice Industrial & Logistics ABOrt: SkövdeOmfattning: HeltidLön: Marknadsmässig lön enligt avtal.Arbetstider: Introduktion kommer att ske under ca 4 månader dagtid. Därefter skall du ha möjligheten att arbeta 2-skift.Tillträde: Snarast möjligt men med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Sista ansökningsdag: 2014-12-07För information: Venus Birisk, venus.birisk@proffice.se [ mailto:venus.birisk@proffice.se ]Kvalifikationer:Det ställs stora krav på noggrannhet och egen initiativförmåga då Furhoffs arbetar med fåstyckstillverkning/korta serier. Kunnandet och attityden är avgörande, vi förutsätter att du som sökande har en trevlig och positiv attityd samt lojala och sunda värderingar. Du ska ha ett stort tekniskt intresse och kvalitetsmedvetenhet, vara flexibel, målinriktad och ordningsam samt ha en förståelse för hur saker och ting hänger ihop.Erfarenhet är ett krav då du kommer att programmera maskinerna självständigt efter ritningar.Proffice och våra kunder förväntar sig att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad när du är ute på uppdrag. Du är ambassadör för Proffice och representerar oss på ett professionellt sätt. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag!Organisations-/företagsbeskrivning:
Som konsult är du anställd av Proffice och jobbar ute hos någon av våra kunder. På så sätt får du erfarenhet från många olika branscher och arbetsplatser. Ett uppdrag kan vara allt ifrån några timmar till flera år, beroende på kundens behov och din kompetens. Arbetstiderna varierar utifrån våra kunders behov och de kan ha verksamhet dygnet runt, veckans alla dagar.

Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Keep improving!

CNC-operatör/FMS-operatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Industrial & Logistic AB

Ansökan

Referens:
200669862
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200669862&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2014-12-07


Senaste inkomna jobb