Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Distributionselektriker

Om tjänsten

Telge Nät förser Södertälje med friskt och rent vatten, el, bredband, fjärrvärme och fjärrkyla. Bolaget erbjuder även energitjänster som sparar pengar åt kunden och koldioxid åt miljön.

Telge Nät ingår i Telgekoncernen, som ägs av Södertälje kommun. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Telge erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center samt arbetsförmedling och bemanning.


Telge Nät levererar el, fjärrvärme, fjärrkyla, energitjänster, stadsnät, vatten och avlopp till över 85 000 boende, företag och verksamheter i Södertälje och Nykvarns kommuner. Förutom att leverera själva energin ansvarar vi även för underhåll, reparation och utbyggnad av de lokala näten och ledningarna. Nu söker vi en distributionselektriker som kan hjälpa oss att se till så att våra elleveranser fungerar som de ska.

 

**** Dina arbetsuppgifter ****
Hos oss får du ett fysiskt aktivt arbete ute på fältet. Arbetet är mycket varierande och du kommer att arbeta i många olika situationer och träffa både kunder och entreprenörer. Som distributionselektriker arbetar du både enskilt och i arbetslag bestående av två eller flera montörer. Du arbetar självständigt med olika arbetsuppgifter, till exempel ny- och ombyggnad, underhåll samt drift-, reparations- och servicearbeten på elnätet. Du upprättar arbetsplaner, relationsritningar och gör riskanalyser. Du ser till utrustning och verktyg på daglig basis, gör leveranskontroller, avvikelserapportering och returhantering av material. Vid behov ingår du i en beredskapsgrupp och det förekommer jour vid till exempel störningar. Räkna med ett roligt och utmanande arbete.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en eventuell provanställning.

 

**** Personliga egenskaper ****
Eftersom du kommer att träffa kunder i ditt dagliga arbete är det viktigt att du har lätt för att möta människor och trivs med det. För att passa i rollen behöver du vara självgående och kunna ta egna initiativ så att saker blir gjorda. Du har lätt för att samarbeta med andra, men arbetar lika gärna självständigt. Vi använder digitala arbetsverktyg för både kartunderlag och besiktningsanmärkningar, därför är det viktigt att du har god IT-kunskap. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden - öppen, enkel, personlig och modig.

 

**** Krav ****
- Gymnasieutbildning med inriktning el, eller motsvarande.
- Blockutbildning för distributionselektriker eller minst 3 års yrkeserfarenhet inom området.
- B-körkort.

 

**** Meriterande ****
- BE-körkort.
- Kunskaper i luftlednings- och kabelteknik.
- Erfarenheter om ELSÄK-FS, ESA och EBR.

 

**** Kontakt ****
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Peter Bendz, avdelningschef elnät, 08-550 226 82. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Jenny Östgren, HR-specialist, 08-550 222 83. Fackliga kontaktpersoner är Reem Fayes för Vision och Rune Nordeman för SACO. Du når båda på 08-550 220 00.

 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

**** Sista ansökningsdag ****
Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 30 september 2015.

DistributionselektrikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare
Tillsvidare
Lön:
Enl avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Telge Nät AB
Hemsida:
http://www.telge.se

Ansökan

Webbplats:
https://telge.easycruit.com/vacancy/application/1383299/7018?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb