Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Drifttekniker till Vattenproduktion i Trelleborg
Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Drifttekniker till Vattenproduktion

Om tjänsten

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar.
Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.
Arbetsplatsen
Vatten- och avloppsavdelningen är en del av kommunens Tekniska förvaltning. Vi är 26 personer som tillsammans arbetar med att se till att kommunens vatten- och avloppsverksamhet fungerar så att våra abonnenter kan få ett gott dricksvatten och att avloppsvatten renas innan det går vidare ut till recipient. Verksamheten bedrivs på flera platser i kommunen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att placeras på vattenverket i Trelleborg och dina arbetsuppgifter kommer att omfatta drift, skötsel och underhåll av våra vattenverk med tillhörande råvattennät och grundvattenborror. På beställning från rörnätsenheten sköts även drift och underhåll av tryckstegringstationer samt hög- och lågreservoarer.

Verksamheten bedrivs på en hög teknisk nivå och med datoriserad driftövervakning.


Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har relevant utbildning inom området driftteknik och då gärna med inriktning vatten  eller har en praktisk erfarenhet inom VA-verksamhet som kan prövas likvärdig.
Kompetens inom följande områden är meriterande; processteknik, maskinunderhåll samt styr och reglerteknik med datoriserad driftövervakning.

Vi kommer även att fästa stor vikt vid personliga egenskaper såsom social kompetens, samarbetsförmåga och förmåga att arbeta i grupp.

Körkort B erfordras.

Arbetstid/varaktighet
Heltid, tillsvidareanställning.

Beredskap enligt rullande schema kommer att ingå i tjänsten.


Tillträde
Snarast

Kontaktperson
Ytterligare upplysningar lämnas av Enhetschef produktion VA,Daniel Pålsson Wargren tfn 0410-73 38 01 eller VA-chef Lars-F Thysell, tfn 0410 - 73 38 09.

Fackliga företrädare
Ullis Johansson, Kommunal tfn 0410 - 105 40 och Kenneth Johansson, Vision tfn 0410 - 73 32 60.


Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sista ansökningsdag
2013-05-15
Vi arbetar med löpande urval och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 
Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Driftmaskinist, reningsverkVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Trelleborgs kommun
Hemsida:
www.trelleborg.se

Ansökan

Webbplats:
http://web1.reachmee.com/I019/trelleborg/se/iframeWrapper.htm?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D524%26pp%3D8


Senaste inkomna jobb