Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Reparatör, reningsverket i Örebro
Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Reparatör, reningsverket

Om tjänsten

Ref.nr: Tn 360/2013

Inom Vatten- och avloppsverksamheten arbetar cirka 100 engagerade medarbetare i sex enheter och vi har många spännande utmaningar framför oss. Vi planerar bl.a. för ett nytt vattentorn, vi inför kväverening på vårt reningsverk i Skebäck, vi arbetar för att öka förnyelsetakten och det förebyggande underhållet på ledningsnätet. Samtidigt arbetar vi aktivt med att öka vår kunddialog och möta framtidens kundbehov.

På enheten Reningsverket arbetar 23 medarbetare i tre grupper: Drift, Service och Enhetsledning. Vårt uppdrag är att rena avloppsvatten så att det återigen kan släppas ut i naturen. Reningsverket i Skebäck har kapacitet att ta hand om avlopp från 180 000 personer. Förutom reningsverket i Skebäck ansvarar vi för åtta mindre avloppsreningsverk, ett 60-tal spillvattenpumpstationer och ett 30-tal dagvattenpumpstationer inom det kommunala systemet. Vi är också driftansvariga för ett avloppsreningsverk och fem pumpstationer i Lekebergs kommun.

Vatten- och avloppsverksamheten är en del av Tekniska förvaltningen. Vi är idag cirka 450 medarbetare och vårt uppdrag är att ge örebroarna en god kommunalteknisk service. Miljöhänsyn, god ekonomi och kvalitet är grundstenar i vår verksamhet. Vi ansvarar för gator, vägar, trafik, torg, parker, avfall, kommunens fordon samt vatten och avlopp. Vi ansvarar även för intern posthantering samt utveckling, drift och support av kommunens IT-system.

Till gruppen Service på Reningsverket söker vi nu en reparatör. Tillsammans med sju andra medarbetare kommer du att ansvara för service och underhåll av mekanik- och elutrustning.

Vi söker dig som är praktiskt lagd och som tycker om att arbeta kreativt och serviceinriktat. Som person är du noggrann, ansvarstagande och tycker om att samarbeta med andra. Det arbete du utför dokumenteras systematiskt i aktuella verksamhetssystem.

Arbetsbeskrivning
- Service och underhåll av pumpar, ventiler och övrig mekaniskt utrustning på verksamhetens anläggningar
- Svetsarbeten på rostfritt stål
- Löpande rapportering i aktuella verksamhetssystem
- Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kompetenskrav
-Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande
-Körkort med B-behörighet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
-Körkort med C-behörighet
-Truckkort
-Svetskunskaper i rostfritt stål

Anställningens omfattning
Heltid, tillsvidareanställning, tillträde snarast, 1 tjänst.

Facklig information
Vision: Jari Riihinen tel 076-551 36 71
Kommunal: Per-Ove Karlsson tel 070-461 12 52

Ansökan
Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-03-10.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Driftmaskinist, reningsverkVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Örebro Kommun
Hemsida:
http://www.orebro.se

Ansökan

Webbplats:
http://web103.reachmee.com/ext/I019/810/main?site=6&validator=22fdfe7c474e6b897ef8427f4dfbc4f8&lang=SE&rmpage=job&rmjob=455%26pp%3D9


Senaste inkomna jobb