Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Driftstekniker sökes omgående för anställning i Stockholm
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driftstekniker sökes omgående för anställning

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
I samarbete med en av våra kunder i Hässelby söker vi omgående 1 person som tidigare har med arbetat på styr- och reglerteknik och/eller hydraulik. Du hanterar material, utför kontinuerlig service och reparationer. Arbetet sker med ISO9001 och ISO14001. Tjänsten innebär inledningsvis skiftarbete och är på heltid.

Vem är du?
Vi söker dig som känner igen dig i arbetsbeskrivningen. Goda kunskaper i engelska är ett krav för denna tjänst. Kunskaper i tyska är starkt meriterande. Meriterande för denna tjänst är truckkort och/eller utbildning inom heta arbeten samt att du har ditt boende i närområdet.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du läser mer om tjänsten och söker med registrerat CV på manpower.se Ansöker du på annat sätt riskerar du att inte komma med i processen. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Stella Merkle på telefon 08-402 74 25.

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast!
Då tillträde är omgående kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Drifttekniker, förbränningsstationVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Industri & Logistik

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=882940
Sista ansökningsdag:
2013-06-09


Senaste inkomna jobb