Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Duktig Installationssamordnare sökes

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Som installationssamordnare är du spindeln i nätet mellan bygg-och installationsentreprenörerna. I rollen är du företagets installationskunnige vid kundkontakter vid installationsupphandlingar.I arbetet som installationssamordnare har du en central betydelse i projekten samt ansvar för projektets utförande. Du är bl.a. ansvarig för framtagande av systemlösningar, upprättande av rambeskrivningar, utvärdering av anbud samt framtagande av alternativa lösningar och kalkyler. Du har dessutom det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, planering och kvalitet i projekten.

Din profil

Du har en teknisk utbildning motsvarande tekniskt gymnasium, högskola eller likvärdigt samt några års erfarenhet som installationsledare. Vi söker dig som har ett stort engagemang och tycker det är kul att jobba tillsammans med andra. Du har lätt för att arbeta strukturerat, stort engagemang samarbets- och initiativförmåga, förmåga att ta ansvar och duktig på att bygga lag.

Om vårt företag

EnPartner är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svensk koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EnPartner - rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn. EPAB - rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EBS - funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 600 anställda och omsätter ca 180 miljoner.

Vi arbetar med ett löpande urval och behöver din ansökan snarast möjligt.

InstallationsteknikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Epab Göteborg AB
Hemsida:
http://www.enpartner.se

Ansökan

Referens:
335
Webbplats:
http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=335
Sista ansökningsdag:
2014-12-28
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb