Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Drifttekniker, Eldriftsansvarig i Västerås
Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Drifttekniker, Eldriftsansvarig

Om tjänsten

Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

 

Fastighet/Drift är en länsövergripande organisation som bedriver drift och underhåll på sjukhusen och vårdcentraler i Västerås, Sala, Köping och Fagersta. Den förvaltade ytan är cirka 450 000 kvadratmeter.

 


Vi söker nu en Eldriftsansvarig Drifttekniker för då en av våra medarbetare snart går i pension. 


Arbetsbeskrivning
Som Eldriftsansvarig ansvarar du för drift och underhåll av våra elkraftsanläggningar/ reservkraft inom Landstinget Västmanlands område . Du kommer att vara en nyckelperson i vårt arbete med att utveckla enhetens underhållsarbete samt att säkerställa att våra anläggningar har mycket god el- och driftsäkerhet. Som elkraftsansvarig medverkar du vid ombyggnationer som funktionskravställare och verkar som länken mellan verksamheterna vid driftavbrott. I dina arbetsuppgifter förekommer att informera och beskriva för olika grupper hur kraftförsörjningen fungerar och hanteras. Du samarbetar brett med interna och externa kontakter såsom exempelvis energileverantörer.

 


Kvalifikationer
Vi söker dig med gedigen erfarenhet och kunskap av arbete som drifttekniker, med fördel inom ställverk eller drifttekniker/ elkraft. Du har begränsad behörighet BB1 och gärna driftteknikerutbildning eller motsvarande. Stor vikt kommer att läggas på adekvat erfarenhet, minst 5år, samt dina personliga egenskaper. Lägst körkort B.


Vi värdesätter att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt sätt att arbete, du arbetar självgående och tar ansvar för att ditt arbete håller högsta kvalité. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stress- eller pressade situationer, du behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Det är av vikt att du har ett gott omdöme, att du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, väger samman komplex information och kan ta beslut. Vi ser att du har ett gediget servicefokus med ett intresse, en vilja och förmåga att hjälpa andra för att leverera lösningar. Självklart har du en god kommunikations- och samarbetsförmåga, behärskar svenska i tal och skrift samt är van IT-/Dataanvändare.

 


Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Sista ansökningsdag: 2013-09-22


Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.

 

 


Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.

KraftstationsmaskinistVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Västmanland
Hemsida:
http://www.ltv.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.ltv.se/Jobb/Lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=530%26pp%3D8


Senaste inkomna jobb