Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Manpower söker en servicetekniker med erfarenhet av styr- och reglerteknik i Helsingborg
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Manpower söker en servicetekniker med erfarenhet av styr- och reglerteknik

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Uppgifterna omfattar byten av filter och remmar samt allmänt underhåll på ventilationssystemet. Du kommer initialt att gå tillsammans med en annan person men bör vara tillräckligt varm i kläderna för att sköta uppgifter självständigt. Det är viktigt att du har utbildning inom styr- och reglerteknik.

Vem är du?
Vi söker dig som har god vana som servicetekniker. Du bör ha en utbildning inom automation eller styr- och reglerteknik. Du bör också ha god kännedom om funktioner och erfarenhet av felsökning samt styr och reglersystem. Vi ser helst att du har någon from av bakgrund som elektriker. Erfarenhet av att självständigt lösa problem på ventilations-, värme- och kylsystem är ett måste.

Som person bör du vara självständig, ha en god planerings- och samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du har hög social kompetens eftersom man träffar många människor i arbetet. B-körkort är ett krav.


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Tjänsten söker du via länken nedan. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag.

Har du frågor som du inte får svar på i annonsen är du välkommen att vända dig till Rebecca Livered på telefonnummer 040-670 17 70.

Kylmaskinist, kyl- och frysanläggningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Industri & Logistik

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=879762
Sista ansökningsdag:
2013-06-20


Senaste inkomna jobb