Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/includes/_connect.php on line 3  Jobbannons: Projektledare inom vattenkraft till ÅF i Östersund
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare inom vattenkraft till ÅF

Om tjänsten

Academic Work söker nu en projektledare inom vattenkraft för rekrytering till ÅF. ÅF är marknadsledande i sin bransch och befinner sig nu i en expansionsfas. ÅF är prioriterade leverantörer till de stora kraftbolagen och upplever en ökad efterfrågan av tjänster inom vattenkraft. Nu har du möjligheten att komma in i en spännande organisation med stort fokus på utveckling och kvalitet.

ÅF söker dig med bakgrund som projektledare inom exempelvis mekanik- eller elkraftteknik. ÅF erbjuder sina anställda ett varierat och omväxlande arbete där du kommer driva många intressanta projekt. Som anställd hos ÅF får du även möjlighet till personlig utveckling, flexibla arbetstider och bra personalförmåner. ÅF lägger stort ansvar och förtroende på dig som konsult!

INFORMATION OM TJÄNSTEN
I rollen som projektledare kommer du att hjälpa ÅF:s lokala samt globala beställare med att driva nybyggen och utvecklingsprojekt i vattenkraft och transformatorstationer. Vidare kommer du medverka vid framtagande av underlag och kalkyler till offerter för ombyggnationer och förnyelser av vattenkraftaggregat och hjälpsystem. Med din kompetens och ditt engagemang kommer du spela en avgörande roll för utvecklingen av ÅF och deras kunder.

Du kommer till exempel att..
- Utföra besiktningar
- Göra förstudier och utredningar
- Leda och driva projekten framåt

VI SÖKER DIG SOM
- Brinner för teknik och utveckling
- Har erfarenhet av projektledning och projektering

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom elkraft, elektronik eller maskinteknik med inriktning mot vattenkraft. Alternativ har du motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning inom vattenkraft eller liknande produktionsverksamhet.

Som person är du ansvarstagande och resultatinriktad. För att trivas hos ÅF har du god social kompetens med en stark vilja att utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du bidrar gärna med dina kunskaper till andra. Då tjänsten innefattar mycket kundkontakt har du lätt för att skapa goda relationer och tillämpa affärsmässiga principer. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav då det kan förekomma resor i tjänsten.

OM ÅF
ÅF har idag ca 6800 medarbetare världen över. Dem är ett ledande teknikkonsultföretag med lång erfarenhet i branschen. ÅF erbjuder sina kunder tjänster och lösningar för bland annat industrins olika processer, infrastrukturella projekt och utveckling av produkter.
ÅF omsätter ca 8 miljarder årligen.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
PLATS: Östersund
ANNONS ID: 14926002
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 13 oktober
KONTAKT: Rekryteringskonsult Madeleine Jonsson 072 505 55 42

ANSÖKAN
Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök och läs mer på www.academicwork.se. För att söka tjänsten´; klicka på SÖK JOBBET. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail ume01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag.

Maskintekniker, vattenverkVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work Sweden AB - Umeå
Hemsida:
www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
14926002
Sista ansökningsdag:
2013-10-13
Övrigt:
Ansök via vår hemsida www.academicwork.se


Senaste inkomna jobb