Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Elmontör sökes för underhållsarbete inom vägbelysning

Om tjänsten

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Jobbeskrivning

Vi söker just nu efter elmontörer för arbete med vägbelysning i Stockholm, med utgångspunkt söder om Stockholm. Kunden är en ledande leverantör inom tekniska tjänster, service och entreprenad. De hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att bygga, underhålla, modernisera och optimera sina anläggningar. Arbetet är varierande och för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter, både vad gäller internutbildningar och utvecklande tjänster.

Arbetet kommer att utföras längs vägarna i Stockholmsområdet och det är nästan uteslutande utomhusarbete. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar både annat att utföra service och underhåll samt nyinstallation inom området som berör vägbelysning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har elutbildning och är intresserad av att arbeta inom el och teknik, tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande arbete är meriterande, men viktigast är viljan att utvecklas inom energibranschen i en roll som elmontör.

Följande säkerhetsutbildningar är meriterande men kan vid behov kompletteras från kunden/Uniflex:

• ESA 05
• AMS<1000 V,
• HLR
• Säkerhet på väg
• Skyliftutbildning
• Heta Arbeten

Kunden fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna, Vår kund söker efter drivna, handlingskraftiga, engagerade och servicetänkande personer som är socialt kompetenta och anser att dessa egenskaper är viktiga i den här tjänsten. Eftersom man arbetar längs vägar är säkerhetstänkande väldigt viktigt och av stort värde.

B-körkort är ett krav och C-kort är starkt meriterande.

Låter detta som ett arbete för dig? Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt då urvalet sker inom kort.

ElmontörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
19943
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=19943
Sista ansökningsdag:
2015-09-12
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb