Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Elektriker med erfarenhet av fordonsindustrin

Om tjänsten

Om företaget

För kunds räkning söker vi två elektriker med erfarenhet av fordonsindustrin. I första hand söker vi personer till vår uthyrningsverksamhet men kunden är i en tillväxtfas och det finns möjligheter till fortsatt arbete hos kund. Kunden arbetar i huvudsak med att tillverka och monterar fasta flak, tippflak, kranbyggnationer och specialbyggnationer.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en duktig och självständig person med erfarenhet av el inom fordonsindustrin. I dina arbetsuppgifter ingår b.la. invändig inkoppling av strömbrytare, kablage, reläer mm, samt montering av arbetslampor, sidomarkeringsljus och extraljus. Du kommer även att koppla in kranar och tippar.

Din profil

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom fordon/el eller annan praktisk utbildning gällande fordonsel 24V. Alternativt motsvarande arbetslivskompetens inom liknande kompetenser. Att du kan läsa ett el schema är ett krav. Som person är du självgående, noggrann, strukturerad och målmedveten, du är en positiv lagspelare med stort tekniskt intresse.

Vi ser fram emot din ansökan.


Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 56 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 900 Mkr, bemannade 60 000 uppdrag, betalade lön till cirka 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder. VMP Group är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag som även är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och Elektriska Installatörsorganisationen. VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. Kort sagt "Startsträcka 0. Ansvar 100".

FordonselektrikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
VMP-Group Sweden AB
Hemsida:
http://www.vmp-group.se

Ansökan

Referens:
898
Webbplats:
http://www.vmp-group.se/Sverige/sv/Arbetstagare/Lediga+tjänster/?jaid=898
Sista ansökningsdag:
2015-09-30
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb