Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Hissmontörer - Jönköping

Om tjänsten

Till vårt affärsområde NI/MOD, som svarar för nyinstallation och modernisering av hissar, söker vi med placering i Jönköping; Hissmontörer
Ditt nya jobb är omväxlande och innebär i första hand:

- Att efter ritningar, beskrivningar och instruktioner självständigt installera hissar till fullt driftfärdigt, besiktigat och godkänt skick i nya och befintliga schakt.

- Att ansvara för samordning gentemot beställare och andra entreprenörer på arbetsplatsen.

- Att medverka vid överlämnande till eftermarknad.

- Vi har flera projekt på gång i regionen och arbetet kan periodvis innebära arbete utanför bostadsorten.

- Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.


Vi behöver dig
Vi söker dig som är en erfaren hissmontör med minst ett par års erfarenhet av hissmontage alternativt har liknande erfarenhet från exempelvis bilmekanikerbranschen. Du har vana vid att arbeta med såväl elektronik som mekanik. Du har ett gediget tekniskt intresse och kunnande samt är van vid att arbeta mot tidsstyrda mål utan att ge avkall på kravet om högsta säkerhet och kvalitet. Vidare har du en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är utåtriktad, självgående men också en pålitlig lagspelare. Du gillar när det är mycket på gång samtidigt.

Vi tror att du har utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. Har du erfarenhet från branschen är det meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 60 000 anställda över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.

Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.

HissmontörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Schindler Hiss AB
Hemsida:
http://www.schindler.se

Ansökan

Webbplats:
https://job.schindler.com/Schindler/job/J%C3%B6nk%C3%B6ping-Hissmont%C3%B6rer-J%C3%B6nk%C3%B6ping-Swed/496814301/
Sista ansökningsdag:
2018-11-18
Övrigt:
För frågor om tjänsten kontakta Installationsledare Göran Segerlind 070- 586 02 20 alt. HR-specialist Madeleine Andersson 08-622 40 70. Ansökan med CV registrerar du på vår hemsida www.schindler.se senast 18 november 2018 på vår hemsida www.schindler.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Senaste inkomna jobb