Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verkstadselektriker

Om tjänsten

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Jobbeskrivning

Uniflex söker för kunds räkning 1 verkstadselektriker för arbete med elcentraler och lagerhållning. Tjänsten tillsätts omgående och förväntas pågå minst några månader med stor chans till förlängning. Tjänsten är placerad i kundens lokaler strax norr om Stockholm.

I arbetsuppgifterna ingår att testa elcentraler, säkerställa att alla komponenter fungerar, gå igenom kabel och göra rent utrustning inför uthyrning. Arbetet innefattar även lagerhållning och en del tunga lyft.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har grundläggande elkunskap, elutbildning är meriterande. Du har erfarenhet av verkstadsarbete eller liknande arbete och är van att hugga i och klarar tunga lyft.

Låter det som ett jobb för dig? Ansök med CV och personligt brev direkt eftersom vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

VerkstadselektrikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
19950
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=19950
Sista ansökningsdag:
2015-09-12
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb