Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Fastighetsskötare

Om tjänsten

Om tjänsten

Du anställs av Arena Personal som fastighetsskötare och hyrs ut till Huge Fastigheter under hösten. Aktuellt distrikt är Flemingsberg.

Huge är det största fastighetsbolaget i Huddinge och ägs av kommunen. Bolaget äger, bygger och förvaltar lägenheter och många olika typer av lokaler, allt från frilufts- och idrottsanläggningar till förskolor och köpcentrum. Huge har 270 anställda och omsätter cirka 1,3 miljarder kronor. Vår vision är att skapa livskraft i Huddinge. Huge är det största fastighetsbolaget i Huddinge och ägs av kommunen. Bolaget äger, bygger och förvaltar lägenheter och många olika typer av lokaler, allt från frilufts- och idrottsanläggningar till förskolor och köpcentrum. Huge har 270 anställda och omsätter cirka 1,3 miljarder kronor. Vår vision är att skapa livskraft i Huddinge.

Som fastighetsskötare är du fastighetsägarens ansikte ute på fältet och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i sin boendemiljö. I rollen som fastighetsskötare ingår att avhjälpa fel efter anmälan av hyresgästerna och rondering med felavhjälpande underhåll av fastigheterna. Du tycker det är viktigt att ge en god service, planera ditt arbete, samt hålla goda kontakter med hyresgästerna, leverantörer och underentreprenörer.

Du anställs som konsult hos Arena Personal, med arbetsplats i Huges distrikt Flemingsberg. Uppdraget är med start omgående och pågår t.o.m november med möjlighet till förlängning.


Din profil

• Utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
• Några års erfarenhet som fastighetsskötare.
• Förmåga att hålla en hög servicenivå och hitta lösningar.
• God datorvana och vana att arbeta med dator/telefon som hjälpmedel.
• Social kompetens, det vill säga har lätt att ta kontakt med folk och behålla lugnet i alla situationer.
• Goda kunskaper i svenska.
• B-körkort.

Vi samarbetar med Arena Personal, rekryteringskonsult Morgan Sehlberg. Skicka gärna in din ansökan snarast då vi intervjuar fortlöpande och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Fastighetsskötare/FastighetsarbetareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Arena Personal AB
Hemsida:
http://www.arenapersonal.com

Ansökan

Referens:
2496
Webbplats:
http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=2496
Sista ansökningsdag:
2015-10-02
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb