Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Drifttekniker/fastighetstekniker

Om tjänsten

I Falu kommun är vi 4 300 anställda. Vi har över 220 olika yrken och här finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi är till nytta för kommuninvånarna varje dag och gör skillnad i samhället. Vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som hela tiden vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens. Detta vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen.

Kommunfastigheter är lokalförsörjare inom Falu kommun och ansvarar för förvaltningen av de flesta av Falu kommuns fastigheter. Kommunfastigheter består idag av ca 180 anställda fördelade på avdelningarna administration, lokal och mark, drift, förvaltning och projektavdelning samt en stab.

Falu kommun befinner sig i en omorganisation och från och med 1 januari 2015 kommer Kommunfastigheter att slås samman med IT-kontoret och Kostavdelningen för att tillsammans bilda den nya Serviceförvaltningen.

Kommunfastigheter består idag av ca 170 anställda fördelade på följande avdelningar; administrations-, lokal och mark-, service, drift-, förvaltning och projektavdelning samt en stab. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en grupp av 40 personer som är fördelat inom fyra plattformar, drifttekniker, fastighetstekniker, brand och säkerhetstekniker, målare, rörmokare, snickare, elektriker, markarbetare mm och vara direkt underställd arbetsledare. Vi erbjuder dig varierande och intressanta arbetsuppgifter, Vi arbetar med drift, tillsyn och skötsel av kommunens fastigheter både inomhus och utomhus samt fel avhjälpande underhåll och har ett helhetsansvar för att våra fastigheter sköts på ett tillfredställande sätt.

Ditt arbetsområde kommer att spänna över hela kommunen. I arbetsuppgifterna ingår genomförande av egenkontroll under gällande myndighetskrav, säkerställa att uppdragen sköts och bedrivs på ett ekonomiskt och effektivt sätt. Du ska företräda Kommunfastigheter i kund- och entreprenörskontakter och hantera beställningar och återkoppling för gällande kunduppdrag. Du har rapportansvar till din närmaste chef.

Du kommer att vara stationerad på en av våra plattformar och del i det team som ansavarar för fastighetsskötseln. Vi kan erbjuda ett givande och omväxlande arbete som innefattar både enklare och mer kvalificerade arbetsuppgifter, från enklare reparationer till åtgärder efter myndighetsbesiktning eller driftsoptimering. 

Du kan komma att ingå i beredskapsorganisationen vilket innebär att du ibland arbetar jour.

Tillräckliga kvalifikationer

• Gymnasieutbildning med inriktning på drift och fastighetsteknik och energioptimering, eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga
• B-Körkort

Som person ska du vara noggrann, självgående och serviceinriktad samt ha förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Meriterande kvalifikationer

• Erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Högskoleutbildning med driftteknisk inriktning
• Goda kunskaper och erfarenhet av arbete inom styr/reglerteknik (värme/ventilation) både teoretiskt och praktiskt
• Meriterande är om du har arbetat med hantering av säkerhetssystem (Brandlarm, inbrottslarm, passersystem)
• SBA-utbildning
• EL behörighet lägst BB2
• Erfarnehet från Facility Management-organisation

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. Obekväm arbetstid kan förekomma.

Provanställning kan komma att tillämpas.

För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister.

I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Upplysningar
Enhetschef/Arbetsledare Robin Norberg 023-824 49 eller Enhetschef/Arbetsledare Dan Persson 023-867 99

Fackliga företrädare
Kommunal: Christer Hällström 023-826 44
Vision: Lars Wik 023-821 33

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighetVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Enl avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Falu kommun
Hemsida:
http://www.falun.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.falun.se/inside/jobb.nsf/doc/www?OpenDocument&rmpage=job&rmjob=711%26pp%3D10
Sista ansökningsdag:
2014-12-08


Senaste inkomna jobb