Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Drifttekniker ISS Teknik & Energi Göteborg

Om tjänsten

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 10 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

Nu har du chansen att i ett unikt entreprenadavtal utöva din tekniska kompetens och samtidigt få vara med och utveckla en ny leveransmetod inom branschen.

ISS Facility services har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder. ISS har fått ICA Fastigheters förtroende och ingått ett driftentreprenadavtal som b.la. innefattar tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och projektledning av ICA Fastigheters handelsområden från Stockholm till Göteborg.

Det spännande i avtalet är ett nytt sätt att samarbeta mellan oss som leverantör och vår kund ICA Fastigheter. Genom ett gott partnerskap ska vi leverera en serviceupplevelse och minskade totalkostnader för ICA Fastigheter och deras hyresgäster. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig nu när vi söker ytterligare en drifttekniker till vårt team.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker ansvarar du för allt tekniskt och till viss del administrativt arbete för en eller flera fastigheter. Vi söker dig som har driftkompetens och förståelse för sambandet mellan fastighetens olika system. Genom detta bidrar du till att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt effektivisera fastigheterna ur ett totalkostnadsperspektiv. Exempel på arbetsuppgifter:

• Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, optimering och förbättringar av byggnad och fastighetstekniska system.
• Samordna och kontrollera allt tekniskt arbete i fastigheten som utförs av egen personal eller sidoleverantörer.
• Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda.
• Utföra systematiskt brandskyddsarbete.
• På egen hand eller i samarbete med övriga i teamet utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt.
• Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.


Vem är du?
Du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer.

Du gillar att utvecklas! Du är ivrig på att skaffa dig mer kunskap och vidareutveckla din tekniska kompetens. Du delar gärna med dig av erfarenheter och kunskaper till dina kollegor.

Rollen är självständig, därför ser vi att du är van att arbeta självständigt men du gillar samtidigt att samarbeta i team och projekt, då du kommer ingå i en arbetsgrupp bestående av b.la. drifttekniker, elektriker, snickare och energitekniker.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har minst fem års yrkeserfarenhet av fastighetsteknisk drift där du har erfarenhet och kompetens av kommersiella fastigheter.
Du har eftergymnasial utbildning med inriktning på fastighetsteknisk drift. Vi ser gärna att du har specialistkompentens inom t.ex. el, VVS, styr & regler eller kyla.

B-körkort krävs.
Kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.
Grundläggande IT-kunskaper (tex Microsoft Office, internet, ärendehanteringssystem)

Övrigt
Tjänsten är en heltidstjänst inom ISS Facility Services AB och är placerad i Göteborg, resor kan förekomma i regionen. Tillträde efter överenskommelse.

Intressant? Välkommen med din ansökan (CV och personlig presentation) snarast möjligt, dock senast 2015-10-02. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta kontraktschef Andreas Törnqvist, tel.nr. 020-155 155.

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighetVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
ISS Facility Services AB
Hemsida:
www.se.issworld.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.se.issworld.com/sv-SE/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=42E96D53D01C40179793525E7C27D40F
Sista ansökningsdag:
2015-10-02


Senaste inkomna jobb