Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Service och Installationselektriker entreprenad till Enköping

Om tjänsten

Vi har fyllt på våra orderböcker och behöver nu utöka med ett flertal medarbetare.  Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du mölighet att utvecklas inom företaget. Vi söker dig som är en erfaren elektriker med minst 6 års installationsvana till vår verksamhet i Enköping/Stockholm.

Din erfarenhet
Vi vill att du är självgående och har körkort (B). Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar underordnad projektledaren eller ledandemontören och skall kunna arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplas.  Vi ser med fördel att du har erfarenhet från nyproduktion av bostäder.  

Ansökan och kontaktperson
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Jahn Eriksson 010-472 43 22 eller via mail jahn.eriksson@imtech.se   Välkommen med din ansökan snarast möjligt. Vi kommer att utvärdera sökanden löpande.

Om Imtech Nordic
ImtechNordic, med huvudkontor i Stockholm, är en komplett installations- ochservicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Som en ledandeaktör på den nordiska marknaden erbjuder vi en rad produkter och tjänster inomvärme & sanitet, elteknik och ventilation under varumärket Imtech Nordic.Bolaget omsätter ca 7,8 miljarder kronor, har drygt 5 000 medarbetare och äretablerat på ett hundratal orter. www.imtech.se

InstallationselektrikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidare
Lön:
. .

Arbetsplats

Arbetsplats:
Imtech Elteknik AB
Hemsida:
http://www.imtech.se

Ansökan

Webbplats:
http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=286&ProjectId=187119&DepartmentId=18450&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2015-09-21


Senaste inkomna jobb