Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Elektriker / Telecomtekniker

Om tjänsten

TactPartner AB är ett installationsföretag som verkar inom teknikområden såsom elteknik, fibernät, Telecom och larm/säkerhet.

Vi tillhandahåller resurser och tjänster med fokus på personallösningar för att på bästa sätt komplettera våra tekniktunga samarbetspartners. TactPartner är en samarbetspartner som skapar möjligheter för sina kunder att ta nya affärer, hantera projekt och anpassa sitt erbjudande mot slutkund på bästa sätt.

Tillsammans med våra partners som är ledande aktörer inom sina segment tar vi nya projekt och utvecklar befintlig verksamhet med hög kvalité.

Om ditt jobb:
Du kommer att jobba med olika typer av installationer i inomhusmiljö/labbmiljö. Du kommer utför installationer inom svagström/el nätverk & telecom. Mycket handlar om 48 v installationer.

Vem är du?
Du är en riktig arbetsmyra som trivs i ett bra tempo. Du har en vinnarinstinkt och en vision om att bli vår bästa installatör. Du fungerar som bäst när kraven är tuffa. Kvalité i utförd installation är a och o. Vi ser inga problem om du är i början på din karriär bara du har den rätta inställningen och rätt erfarenhet.

Det behöver vara en praktiskt person, som kan jobba i grupp men även kunna ta egna initiativ när det är lugnt på jobbet.
Serviceinriktad är väldigt viktigt och förstå att vi jobbar hos en kund och att man måste representera företaget man kommer ifrån,
på ett bra sätt.

Du ska känna att detta är en intressant utveckling i din karriär och verkligen vara intresserad att utvecklas inom detta område.

Som person ska du vara en lagspelare med rätt inställning. Ta ansvar för ditt eget handlande och ser möjligheter istället för hinder.

Krav:
- El / Svagström /nätverk erfarenhet eller utb
- Förstå engelska i tal och skrift
- Baskunskaper när det gäller installation El/svagström

Meriterande-
- Nätverkstekniker Installation
- 48 volt installationvana
- Telecomutbildning


Om du i dagsläget har jobb, var vänlig uppge din uppsägningstid.
Bor du inte i regionen, beskriv då hur du tänker lösa boende eller pendling mm.


Vad kan då din nya arbetsgivare ge dig?
Anställning på ett innovativt företag som satsar inför framtiden. Högt i tak med nära till ledningen lokalt och korta beslutsvägar.


Ansökan
Maila CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för det här jobbet till: jobb@tactpartner.se.

Skriv "Tekniker Stockholm" i rubriken på mejlet.

Urval sker omgående så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Lärling, installationselektrikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
TACTPARTNER AB
Hemsida:
http://www.tactpartner.se

Ansökan

E-postadress:
jobb@tactpartner.se
Sista ansökningsdag:
2014-12-24
Övrigt:
Märk din ansökan med: "Tekniker Stockholm"


Senaste inkomna jobb