Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Serviceledare till Imtech Elteknik sökes!

Om tjänsten


Serviceledare

Som serviceledare för filialen i Gävle är du budget- och resultatansvarig för serviceverksamheten som består av 10-tal elektriker. Du kommer att sälja in och driva serviceprojekt inom el, elteknik, data/telecom och säkerhet mot bygg- och fastighetsbolag, landsting, kommuner och anläggningar.

Dina arbetsuppgifter
- En stor del av din arbetstid ägnar du dig åt försäljning/kundbearbetning, förhandlingar, teckna långsiktiga och bindande serviceavtal och förse dina medarbetare med serviceuppdrag. Du bearbetar nya marknader och kunder.
- Leda, motivera och utveckla/utbilda medarbetarna är en annan viktig uppgift du har.
- Du rapporterar till montagechefen.

Din bakgrund/personlighet
- Antingen har du haft en ledande roll inom elinstallationsbranschen eller så är du en entreprenör som drivs av mål och resultat. Ditt nästa steg kan vara att få utveckla din potential inom ledarskap och affärsmannaskap.
- Har du förhandlingsvana är det en fördel. För dig är en affär komplett först när ett serviceavtal är tecknat.
- Har du ett upparbetat nätverk är det en stor fördel.
- Elteknisk utbildning är ett krav.
- Affärsmässig, strukturerad, serviceinriktad, lyhörd, stresstålig och social är några utmärkande drag som du har som person. Du har också en ambition att alltid sätta kunden i centrum.

Vi erbjuder
Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Maila din ansökan och CV snarast till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.


Om företaget

Imtech Sverige består av Imtech Elteknik, Imtech VS-teknik och Imtech Ventilation som tillsammans utgör en komplett teknik- och installationspartner med omkring 4 300 medarbetare och en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor. Imtech Sverige ingår i Imtech Nordic, en ledande aktör på den nordiska marknaden som finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland. I koncernen ingår även Imtech Traffic & Infra som utvecklar lösningar inom trafik och infrastruktur. www.imtech.se

Sökord: serviceledare, servicechef, arbetsledare, platschef, ledande montör, konsult, projektledare, projektör, installationssamordnare, kalkylerare, kalkylator, tekniker, montör, serviceelektriker, service, entreprenad, tele, data, säkerhet, el, elteknik, elkraft, elinstallation, belysning, energi, styr- och regler, automation, bygg

Ledande montör, elVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Rekryteringsmäklaren i Norden AB
Hemsida:
www.rekryteringsmaklaren.se

Ansökan

E-postadress:
marie@rekryteringsmaklaren.se


Senaste inkomna jobb