Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Elektriker

Om tjänsten

I Falu kommun är vi 4 300 anställda. Vi har över 220 olika yrken och här finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi är till nytta för kommuninvånarna varje dag och gör skillnad i samhället. Vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som hela tiden vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens. Detta vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen.

Kommunfastigheter är lokalförsörjare inom Falu kommun och ansvarar för förvaltningen av de flesta av Falu kommuns fastigheter. Kommunfastigheter består idag av ca 180 anställda fördelade på avdelningarna administration, lokal och mark, drift, förvaltning och projektavdelning samt en stab.

Falu kommun befinner sig i en omorganisation och från och med 1 januari 2015 kommer Kommunfastigheter att slås samman med IT-kontoret och Kostavdelningen för att tillsammans bilda den nya Serviceförvaltningen.

Kommunfastigheter består idag av ca 170 anställda fördelade på följande avdelningar; administrations-, lokal och mark-, service, drift-, förvaltning och projektavdelning samt en stab. 

Arbetsuppgifter
Som elektriker kommer du att arbeta självgående med mycket omväxlande arbetsuppgifter i ett team på 15 personer med bl a elektriker, drifttekniker och hantverkare. Du kommer att arbeta med tillsyn och skötsel, felsökning och underhåll, installationsarbete i lokaler, i allmänna utrymmen och bostäder. Ditt arbetesområde är hela kommunen och de fastigheter som Kommunfastigheter ansvarar för. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. 

I rollen ingår även:


• administrativa uppgifter så som avrop mot ramavtal jobba i felrapporteringssystem.
• planering, uppföljning och återrapportering.

Tillräckliga kvalifikationer

Vi söker dig som har en treårig elteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper genom annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har flerårig erfarenhet av att arbeta som elektriker eller serviceelektriker. Tack vare din utbildning och erfarenhet har du kunskap i Elsäk-FS och behärska installationsföreskrifterna samt god materialkännedom gällande branschen.

Du ska kunna arbeta självständigt och ansvara för driften av fastigheter vad gäller el/tele/data och då kunna fatta egna beslut samt planera verksamheten. Vidare är det viktigt att du är kommunikativ både i tal och skrift, samt bra på att samarbeta med andra. Det är också viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter samt är engagerad och kan samarbeta i ditt team med dina kollegor.

Då tjänsten innehåller en hel del administrativa uppgifter är det ett krav att du har goda datorkunskaper och trivs med administrativa uppgifter. 

B-körkort är ett krav för tjänsten liksom goda kunskaper i engelska.

Meriterande kvalifikationer


• Egen uttagen behörighet eller komplett kompetens för behörighet
• Erfarenhet av elektromekanik, reservkraftsmaskiner, högspänning, hissar och lyftanordningar
• Kunskap i ESA, AMA, BBR, EBR-standard hiss- och maskindirektivet
• Erfarenhet av tele, data, signal- och förekommande svagströmsinstallationer

Anställningsvillkor

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. Driftberedskap kan komma att ingå i tjänsten.

Provanställning kan komma att tillämpas.

För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister.

I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Upplysningar

Enhetschef driften Dan Persson 023-867 99

Enhetschef driften Robin Norberg 023-824 49

Fastighetschef Olle Wiking 023-821 82

Fackliga företrädare

Kommunal: Christer Hällström 023-826 44

Vision: Lars Wik 023-821 33

Serviceelektriker, installationVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Enl avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Falu kommun
Hemsida:
http://www.falun.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.falun.se/inside/jobb.nsf/doc/www?OpenDocument&rmpage=job&rmjob=715%26pp%3D10
Sista ansökningsdag:
2014-12-08


Senaste inkomna jobb