Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Elektriker

Om tjänsten

Galore ELECTRO AB är en komplett teknikleverantör inom konsultation, projektledning, installation, service och underhållning av El, Tele, Data och Säkerhet inom alla kundsegment.
Företaget grundades 1999 av nuvarande ägare och tillika VD och har idag 25 anställda. Vi är medlemmar i EIO samt har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Nu expanderar verksamheten och vi söker två elektriker med placering i Uppsala och Norrtälje.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar både med service- och större entreprenadarbeten. Som elektriker hos oss kommer du självständigt att planera, samordna och utföra olika uppdrag och övrigt underhåll åt företagets kunder. Våra kunder är företag och vi har flertalet olika ramavtal. Det medför installationer, felsökningar, förebyggande arbete och service samt underhåll.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du certifierad elektriker och har några års erfarenhet, samt innehar ett B-körkort.
Arbetet innebär en tät kundkontakt vilket förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Därmed behöver du behärska svenska både i tal och skrift. Som person brinner du för ditt yrke, är van att arbeta självständigt men kan även arbeta i grupp. Därtill är du flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat och stabilt företag med möjlighet till mycket delaktighet och frihet i din roll som elektriker. Vi har högt i tak och en bra stämning som vi vill dela med dig!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker, installationVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Scandiniavian Internet Group / Jobway Sverige
Hemsida:
http://www.jobway.se

Ansökan

E-postadress:
tobias.knutsson@jobway.se


Senaste inkomna jobb