Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Industrielektriker till Componenta

Om tjänsten

Industrielektriker till Componenta

Componenta Wirsbo Group är en av de ledande leverantörerna av smidda och bearbetade komponenter i Norden. Kunderna finns främst i Sverige men också i Europa i branscher som tunga lastbilar, Machine Building, gruv, skogs- och jordbruk.

Företaget är ett helägt dotterbolag till Componenta Corporation och agerat till stor del som en fristående bolag med egna resurser för försäljning, marknadsföring och teknik. Componenta Wirsbo Group omsätter närmare 550 MSEK med cirka 265 anställda i Virsbo, Smedjebacken och Arvika

Arbetsbeskrivning

Till vår underhållsavdelning i Virsbo söker vi nu en industrielektriker. Avdelningen består idag av 15 personer och som industrielektriker kommer du att arbeta nära både reparatörer och produktionspersonal. Du kommer att vara med och planera och utföra förebyggande underhåll, genomföra felavhjälpning samt övriga åtgärder på produktionens elutrustning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning med inriktning automation, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industrin och ett brett tekniskt kunnande om industriella anläggningar. Starkt meriterande är PLC-kunskaper i Siemens S7 och S5. Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska och svenska samt körkort då skiftformen är tvåskift med beredskapstjänst.

Personlig profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av en förmåga att ta egna initiativ och vi tror att du är självgående i din yrkesroll. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och bidrar till det goda arbetsklimat som finns på underhållsavdelningen.  Vi tror att du är strukturerad och analytisk, vilket gör dig till en fena på felsökning.

Vi erbjuder dig en tjänst med stor frihet under ansvar, där det för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du ges möjlighet att påverka och kommer att ha en stor variation i ditt dagliga arbete.

Välkommen med din ansökan!

Serviceelektriker, installationVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Skiftgång/Tillsvidare
Lön:
Enligt överrenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=AACA2D11-414C-4996-A2AC-EE32E06567C5
Sista ansökningsdag:
2014-12-11
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb