Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Servicetekniker - Karlstad

Om tjänsten

Ort: Karlstad Anställningsform: Tillsvidare

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Cylinda arbetar du med service av vitvaror, där reparation sker både på verkstad men även hemma hos kund. I ditt arbete ingår även att vårda verktyg och instrument för att de ska ha en fullgod funktionalitet och hållbarhet samt att nå avdelningens gemensamma mål. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasiekompetens inom el/tele eller motsvarande förvärvade kunskaper vi bedömer likvärdiga. Du har grundläggande kunskaper i el-lära där tidigare erfarenheter som servicetekniker är meriterande. Vid eventuell anställning ger vi dig interna utbildningar på cylindas vitvaror. Erfarenheter av klämkoppling, kyla och hårdlödning är meriterande.

Som person ser vi att du har lätt för att samarbeta, där du är positiv och lyhörd inför kunden eller kollegans eventuella problem och behov för att hitta bästa möjliga lösning. Du har intresse, förmåga och vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi ser vidare att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och fattar egna beslut inom givna ramar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Upplysningar

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Anne-Sofie Engström (teamledare), Tfn: 08-923876 eller Tobias Hagberg (teamledare), Tfn: 08-923918

Facklig kontaktperson för Sveriges elektrikerförbund är Kjell Drotz, Tfn: 076-7834987

Sista ansökningsdag

Din ansökan ska ha kommit in till Elektroskandia senast den 2015-08-16

Elektroskandia Sverige - Sveriges ledande elteknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet. Vi marknadsför och säljer elmateriel och utrustning inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi är en del av Sonepar-koncernen - som idag är verksam i mer än 180 företag i 35 länder, spridda över fem kontinenter. Cylinda är idag ett av de ledande vitvarumärkena på marknaden och ägs av Elektroskandia – Sverige. Med ett kraftigt breddat sortiment, fokuserad säljkår och en förstklassig logistik är vår ambition att vara våra kunders förstaval av leverantör.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egen insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter.

Serviceelektriker, installationVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Elektroskandia Sverige AB
Hemsida:
http://www.elektroskandia.se/

Ansökan

Webbplats:
http://info.elektroskandia.se/karriar/lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D373%26pp%3D7
Sista ansökningsdag:
2015-09-16


Senaste inkomna jobb