Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tekniker Fastighetsautomation





Om tjänsten

Hos Siemens 360 000 medarbetare i över 200 länder finns kunskap och kompetens att utveckla innovativa lösningar för intelligent infrastruktur, hållbar energiteknik, effektiv produktion samt hälso- och sjukvård genom elektrifiering, automation och digitalisering. Med världens största miljöportfölj bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och vi är idag drygt 4500 medarbetare på ett 40-tal orter och söker ständigt efter nyfikna och öppna kollegor.

Tekniker fastighetsautomation Piteå/Luleå

Vilka är mina arbetsuppgifter?

- Du kommer att arbeta med felsökning och provning på system inom fastighetsautomation.

- Vidare kommer du att utföra drifttagning, förebyggande underhåll samt funktionskontroll av nya och befintliga anläggningar.

- Som tekniker förutsätts att du arbetar aktivt med merförsäljning av våra energitjänster och produkter via kundkontakter, som du förväntas underhålla och utveckla.

- Du kommer även att ansvara för avtalskundens framtida utveckling och föreslå utbyteslösningar på utrustning som är föråldrad.

Att sammanställa rapporter och protokoll vid t ex igångkörningar ingår även i din tjänst.

Vad krävs av mig?

- Vi söker dig som har en gymnasial, alternativt några års eftergymnasial utbildning inom el/energi/VVS med inriktning styr- & regler.

- Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och liknande tjänster.

- Körkort för bil är ett krav i och med att resor till kund sker i regionen.

- Det är en fördel om du behärskar engelska väl, då dokument och instruktioner ofta är på engelska.

- Som person är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du har förmåga att arbeta självständigt och kundfokuserat. Din samarbetsförmåga är god liksom din känsla för service.

Vad mer behöver jag veta?

Building Technologies är världens ledande leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Divisionen erbjuder ett brett spektrum av integrerade och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Building Technologies är en partner som erbjuder stöd och kunskap hela vägen från att identifiera behov till att erbjuda lösningar. Med hjälp från Siemens ökar kundernas lönsamhet genom förbättringar i inomhusmiljö, energieffektivitet och säkerhet.

Vad kan Siemens erbjuda mig?

På Siemens finns en uttalad och väl etablerad policy som stödjer mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen.

Hur ansöker jag?

Välkommen med din ansökan snarast möjligt dock senast den 4 januari 2015, via siemens.se/jobb, ref nr. 186335. Urval sker löpande så ansök gärna redan idag! För mer information och frågor är du välkommen att kontakta Christer Eriksson, rekryterande chef, telefon: 070 - 692 78 78.

Vill du komma i kontakt med någon facklig representant på Siemens AB mejla till: facket.se@siemens.com

Känner du någon annan som kan vara intressant för tjänsten - tipsa gärna dina kontakter!

Serviceelektriker, installation







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Siemens AB
Hemsida:
http://www.siemens.se

Ansökan

Referens:
186335
Sista ansökningsdag:
2015-01-04
Övrigt:
https://careers.siemens.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=186335&company=Siemens


Senaste inkomna jobb