Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du grym på att lackera? Ledigt jobb inom industrin!

Om tjänsten

Just nu har vi ett ledigt jobb hos en av våra kunder där du arbetar som lackerare av större ytor, främst inom plåt och metall.
Är du dessutom en person som tar ansvar för ditt arbete och har lätt för att jobba både självständigt och tillsammans med andra? Då är det här lediga jobbet rätt för dig!
Sök redan idag då det är start omgående!

Vår kund har sina lokaler på Hisingen, där de utför arbete inom både industrilackering för sina kunders räkning.
Du kommer i din roll som lackerare ta vid efter att blästringsarbetet är utfört, då kommer du att med noggrannhet och precision slutföra lackering av de ytor som ska behandlas.
Den här tjänsten är ett uppdrag där du blir anställd av LN Personal men jobbar ute hos vår kund. Efter ett antal månader så erbjuds du en anställning direkt hos vår kund om allting fungerar väl mellan samtliga parter.


Din profil

• Du har erfarenhet av arbete inom industri och är
• Det är nödvändigt att vara fysiskt stark då rollen emellanåt kan kräva uthållighet.
• Tidigare erfarenhet av lackering, gärna två komponentslackeringar, är ett krav.
• Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift
• Du har ett strukturerat arbetssätt och beskrivs av din omgivning som en positiv och prestigelös person.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.

LackerareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
LN Personal AB
Hemsida:
http://www.lnpersonal.se

Ansökan

Referens:
786
Webbplats:
http://www.lnpersonal.se/jobAnnons.asp?jaid=786&apply=true
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb