Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Reparatör till NCC Roads AB

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven reparatör till NCC Roads AB i Södra Sandby. Du kommer till en början bli anställd av Lernia Bemanning och sedan finns det mycket goda chanser för övergång till NCC Roads AB. Du kommer arbeta dagtid eller 2-skift och du bör vara flexibel när det gäller arbetstider. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bl.a. reparation och förebyggande underhåll av mekanisk utrustning på företagets anläggning. Arbetet är tidvis tungt och sker utomhus på krossanläggningen året runt, du bör därför vara beredd på att arbeta i en kall miljö.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
- Körkort och tillgång till bil
- Truckkort
- Traversutbildning
- Certifikat för heta arbeten
- Verkstadsvana eller motsvarande utbildning


Din bakgrund

Vi ser att du är verkstadsvan, teknisk och händig som person. Du har sedan tidigare erfarenhet från liknande arbete med reparationer men viktigast är att du är driven, intresserad och villig att lära. En fördel i arbetet är om du har ett gediget intresse för stora maskiner och motorer. Du har erfarenhet av svetsning med metoderna MIG/MAG och pinne, du har även arbetat med skärbränning.

Personliga egenskaper

Du är driven, har en stor initiativkraft och får saker att hända. Vidare är du ansvarsfull, kreativ och lösningsfokuserad. Du har en god fysisk förmåga då arbetet tidvis kan vara tungt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning med mycket goda möjligheter för övergång till kund/Heltid/Södra Sandby

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Du söker tjänsten på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via e-mail. Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.

MaskinreparatörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lernia Malmö
Hemsida:
www.lernia.se

Ansökan

Referens:
9219
Webbplats:
http://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP9219
Sista ansökningsdag:
2014-12-19
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb