Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mobil mekaniker sökes att utföra underhåll av portar i södra Sverige

Om tjänsten

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Arbetsbeskrivning
Kund söker mekaniker omgående. Tjänsten innebär att du utför förebyggande underhåll av dörrar och portar i Södra Sverige. Du kommer ha tillgång till servicebil. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 07.00-16.00.

Vem är du?
Du som söker ska ha någon form av mekanisk utbildning och klart meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande jobb. Som person är det viktigt att du är ödmjuk i din framtoning, kundvänlig, lugn som person och framför allt självgående. Kravet är B-körkort.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens och dina önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du upp ett stort kontaktnät samtidigt som du får en bred erfarenhet på kort tid.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Katarina Aarnio via e-mail på: katarina.aarnio@manpower.se. Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk.

UnderhållsmekanikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Industri & Logistik Huvudkontor

Ansökan

Webbplats:
https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/0A7007C4-F601-4985-BE96-D087F3E26149
Sista ansökningsdag:
2015-10-12


Senaste inkomna jobb