Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Underhållsmekaniker

Om tjänsten

Veolia Projekt Göteborg söker nu underhållsmekaniker till en av våra kunders anläggningar i Göteborg. Vi kan erbjuda ett spännande uppdrag där du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Som mekaniker kommer du att jobba tillsammans med andra mekaniker och elektriker, och kommer bli arbetsledd av en av kundens egna mekaniker. Arbetstiden är förlagd from lördag morgon t.o.m. söndag kväll med eventuellt arbete på måndag eller fredag, totalt 22 eller 30h/ vecka.

Kvalifikationer
- Minst 5 års erfarenhet samt en grundutbildning på lägst gymnasienivå med yrkesutbildning för verkstadsarbete eller motsvarande förvärvad erfarenhet.
- Kunskap och erfarenhet inom mekanik/reparationer, samt handhavande av därtill vanligt förekommande utrustning.
- Kunna läsa och förstå ritningar
- Kunskaper inom renovering av pumpar, fläktar eller ventiler är meriterande.
- Specialkunskaper inom underhåll värderas högt, liksom truck-, lift- och traverskort, samt utbildning i Heta arbeten.
- BB2-behörighet är meriterande

Som mekaniker har du en god kommunikation med leverantörer i tekniska frågor som berör arbetsområdet. Du är serviceinriktad, innovativ och driven, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag med goda villkor.

Stämmer detta in på dig och hur du vill jobba?
Anta utmaningen och ansök via våra karriärsidor på www.veolia.se, alternativt skickar din ansökan till cecilia.jansson@veolia.com, märk din ansökan med tjänst och annons-ID. Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta platschef Max Johansson, tfn 072-219 10 70 eller rekryterare Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20.

Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 160 års erfarenhet och 187 000 anställd i 48 länder utformar och tillhandahåller vi lösningar inom områdena vatten, energi och avfall. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången från en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgick 2013 till 23,4 miljarder euro. I Norden är vi 1 000 anställda med en omsättning om 1,9 miljarder kronor.

UnderhållsmekanikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Veolia Sverige AB

Ansökan

Referens:
56457
E-postadress:
cecilia.jansson@veolia.com


Senaste inkomna jobb