Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bilmekaniker, S:t Olof Bil

Om tjänsten

Jobbet.se hjälper S:t Olof Bil med nedanstående rekrytering:

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i vår nya och fräscha verkstad som byggdes 2011. Självklart kommer du att arbeta mycket med Suzuki men även en del med andra bilmärken då vi utöver att vara en auktoriserad Suzukiverkstad även är en komplett allbilverkstad. Utbildningar inom Suzuki men även inom allbildelen kommer erbjudas löpande för att hålla en hög kunskapsnivå på verkstaden. Då vi är en mindre verkstad och du är delaktig i allt som händer och sker, får du inte bara varierande arbetsuppgifter utan även en god helhetssyn.

Din bakgrund
För oss på S:t Olof Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Följande punkter är en förutsättning för denna tjänst:

Du har B körkort

Du har några års yrkeserfarenhet

Du arbetar självständigt

Du är kunnig inom modern verkstadsdiagnostik
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Du har fordonsteknisk utbildning


Har du flermärkeserfarenhet, certifikat eller vidareutbildningar ses även det som en klar merit. Har du erfarenhet av att arbeta med Volkswagen, Audi och Skoda är det mycket meriterande.

Vi erbjuder en utvecklande och varierande tjänst i ett mindre företag där alla är delaktiga. S:t Olof Bil har en lång historia och här jobbar vi tillsammans för att dra åt samma håll. Företaget har en positiv utveckling och vi jobbar kontinuerligt för att bli ännu bättre inom vårt affärsområde. På verkstaden är vi fyra medarbetare.

Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Jesper Bjarnhagen, tel. 018-100 116.

FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN, klicka på länken under "Ansökan" nedan.

Jobbet.se är ett rekryteringsföretag. Som medlem på Jobbet.se får du bland annat sms om jobb som passar dig. Här hittar du lediga jobb och attraktiva arbetsgivare.

Fordonstekniker/Bilmekaniker/PersonbilsmekanikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jobbet.se (LS Jobbet AB)
Hemsida:
http://www.jobbet.se

Ansökan

Övrigt:
http://www.jobbet.se/platsannons/bilmekaniker-s-t-olof-bil-5.8695


Senaste inkomna jobb