Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Mekaniker till Uppsala och Norrtälje

Om tjänsten

Om oss

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Vi söker för kunds räkning en tungbilsmekaniker till verkstad i Norrtälje.


Om företaget

Vår kund är en av Sveriges ledande inom sin bransch och står nu inför ett expansivt skede och behöver utöka med kompetent personal på två av deras verksamhetsorter. Du kommer att erbjudas en arbetsplats som ständigt strävar efter förbättring när det gäller tekniskt utveckling och miljömedvetande.

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker kommer du arbeta med reparationer, service, däckskiften och felsökning. El & hydraulik är också närvarande arbetsuppgifter. Goda kunskaper inom fordons-el är meriterande.


Din profil

Vi söker dig som är utbildad buss eller lastbilsmekaniker alternativ personbilsmekaniker. För att lyckas i rollen krävs att du är social, kreativ och har drivet att utveckla dig själv tillsammans med dina kollegor. B körkort är ett krav samt goda kunskaper i det svenska språket

Vi erbjuder …
• Stora möjligheter till utveckling
• Arbete hos en trygg arbetsgivare
• Goda möjligheter till anställning hos kund

Välkommen med din ansökan!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/PersonbilsmekanikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Autorekrytering AB
Hemsida:
http://www.autorekrytering.se

Ansökan

Referens:
1449
Webbplats:
http://cv-autorekrytering-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1449
Sista ansökningsdag:
2014-12-27
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb