Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Tekniker till Volkswagen Bromma

Om tjänsten

Om oss
Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Vi har idag ca 1400 anställda. Inom Sverige dvs. regionerna Stockholm, Göteborg och Syd finns det 34 driftställen. Vi representerar starka varumärken som har kunder med högt ställda krav på både produkter och tjänster.

Till vår Volkswagen-anläggning i Bromma söker vi nu en duktig och erfaren tekniker!

Dina arbetsuppgifter
Som tekniker hos oss tillhör du ett team på 18 bilmekaniker men kommer att vara en av de mest kunniga inom personbilar på vår anläggning. Du bidrar med spetskompetens på verkstadsgolvet och arbetar självständigt med felsökning, motorservice, reparationsarbeten, osv.

Din profil
Vi söker dig med branschvana, troligtvis arbetar du som bilmekaniker/ tekniker och som brinner för att utvecklas samt med ett stort eget ansvar. Du har goda datorkunskaper och erfarenhet av el, AC och diagnosverktyg är en förutsättning. Du bör ha god och dokumenterad erfarenhet av fordons- och/eller servicebranschen och en bilskadebakgrund. Har du även kunskap i systemet Automaster ser vi detta som mycket meriterande. Du är van att arbeta med moderna bilar och har fått relevant vidareutbildning i dina tidigare tjänster.

Vi erbjuder
- Arbete med ett mycket starkt varumärke
- Stora utvecklingsmöjligheter inom ditt område
- Ett väl fungerande team på en modern anläggning
- Bra förmåner för dig som presterar

I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning.
Ansökan

Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare, Sara Bahlenberg 070-790 86 26 alt sara@isakssonrekrytering.se

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.

Fordonstekniker/Bilmekaniker/PersonbilsmekanikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
-
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida:
www.isakssonrekrytering.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.isakssonrekrytering.se/index.php/soker-du-jobb/lediga-jobb?aguid=A12B1CD04F364D21B033EBBA1AD92010
Sista ansökningsdag:
2015-01-08


Senaste inkomna jobb