Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Transportbilsmekaniker

Om tjänsten

Müllers Bil Luleå

Söker en Transportsbilsmekaniker

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta på vår märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på VW transportbilar.

Kvalifikationer
Ett krav för tjänsten är att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning samt dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker.
Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana, vilket vi värdesätter högt.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, effektiv i ditt arbete och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett biintresse samt en god känsla för service.


Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan till mats.muller@mullers.se

Sista ansökningsdag 2015-10-01
Märk ansökan Transportbilsmekaniker.

Vid frågor om tjänster kontakta Mats Müller 0920-242235

Fordonstekniker/Bilmekaniker/PersonbilsmekanikerVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bil AB Müller

Ansökan

E-postadress:
mats.muller@mullers.se
Sista ansökningsdag:
2015-10-01


Senaste inkomna jobb